Michael Shipton

CEO

Mit navn er Michael Shipton, jeg er 30 år, stifter og ejer af Team Shipton. Jeg startede min værnepligt i flyvevåbnet februar 2008 og i den forbindelse flyttede jeg fra Sjælland til Herning og har lige siden været i forsvaret. De mere end 10 års tjeneste i forsvaret har indtil videre givet mig en masse spændende oplevelser, på alle kanter og breder, det har lært mig en masse, både om verden, men også om mig selv, mine styrker og mine svagheder. Jeg har haft 4 store udsendelser, med mit job i forsvaret, 1 gang til Libanon og 3 gange til Afghanistan, så man kan sige at jeg er blevet oplyst, belært og beset. Jeg startede selv med at træne for 12 år siden og blev med det samme bidt af den energi jeg fik, resultaterne jeg så og den følelse af velvære det medførte – siden 2015 har jeg så brugt meget tid på at coache andre, hjælpe dem med kostplaner, træningprogrammer og vejledning (både i forsvaret og som privat træner) Jeg er uddannet idræts instruktør, personligtræner, kostvejleder og militær-fysisk-træner niveau 2. I forsvaret er jeg blandt andet idræts instruktør og står for planlægning og afholdelse af idræt, samt afholdelse af de fysiske test for aspiranter, til den enhed jeg er i. Dette var lidt om mig – har du spørgsmål til noget, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Jeg har Troldahl Massage i Sunds ved Herning, jeg er uddannet fysiurgisk massør og sportsterapeut, jeg har desuden kurser fra Correction Academy og Sportseducation.dk.

Jeg er også uddannet ved Titleist Performance Institute i Oceanside, Californien, som fitness og medical professional.

Jeg har haft egen klinik i 10 år, både sideløbende med mit arbejde i forsvaret og som fuldtidsarbejde.

I klinikken behandler jeg alle former for skader, akutte og langvarige, men især har mobilitet og mobilitets træning min store interesse, da jeg mener det er grundlaget for al træning. Jeg får alle typer af klienter i klinikken, lige fra eliteudøveren til motionisten i alle aldre og tilbyder en rabat ordning, til alle aktive klienter og atleter tilknyttet teamet.

Allan Troldahl

Samarbejdspartner