Nyeste Udtalelser:

Efter min sejr over spiseforstyrrelse, havde jeg i en længere periode trænet og spist, men uden at vide hvad jeg lavede. Jeg manglede struktur,og vejledning.
Michael var det helt rette skub, jeg manglede. Med tilpasset træningsprogram og kostplan, har jeg en retning.
Jeg har lært at mad er vigtig “brænde til bålet”, som han siger. Derudover fik jeg en træningssession personligt med Michael, hvilket jeg synes noget ALLE burde få hos ham. En super frisk og motiveret coach, som har givet mig en masse gode fif og justeringer til, hvordan jeg får det bedste ud af mine træninger. Han er den vildeste!!
Tusind tak for suverænt coaching

 

-

Kathrine – 22

 

Jeg havde i en længere periode haft rigtig mange negative tanker omkring mig selv om min krop, fordi jeg ikke kunne lide hvad jeg så i spejlet. Jeg tog kontakt til Shipton-Fitness, da jeg havde brug for råd og vejledningen til at blive “strammet op” på en sund og fornuftig måde. Vi havde en dialog med mål og forventinger til hele forløbet, og med det samme mærkede jeg Michaels støtte og lyst til at få mig i mål. En følelse af, at jeg IKKE stod alene. Med Michaels positive tilgang til tingene og hans smittende motivation gjorde, at jeg er kommet i mål! Jeg startede med en fedtprocent på 30,90% og endte ned på 15,99%. Min vægt er stadigvæk den samme, men mit spejlbillede har fuldstændigt ændret sig! Det samme har min tankegang. Jeg ledte efter en træner, der gav sig 110% for sine klienter, bakkede én op på hårde dage, var motiveret, var til rådighed 24/7 & ville MIG det bedste. Og det fik jeg! Team-Shipton får de varmeste anbefalinger fra mig!

-

Michael – 43

 

Jeg har været i to forløb hos Shipton. Første tog jeg måske ikke seriøst nok. Havde på daværende tidspunkt trænet i 13 år og “vidste” jo godt hvad jeg skulle spise. Men trods 1000 kalorie kur “før Shipton” m.m. så skete der ikke det store trods det, at jeg trænede på “elite” plan. Anden gang havde vi en rigtig god snak om forventninger, motivation m.m. på en øvelse med militæret. Jeg spurgte om det var muligt at komme ned på 7-9 procent i fedt. Trods alverdens ting havde jeg aldrig ramt under 11-12.
Jeg fik lavet en fornuftig og realistisk kostplan. Jeg har ikke holdt den helt men det at have en sparringspartner. En man kan stille de der fjollede spørgsmål som “skal jeg virkelig spise alt det” på 4 uger har jeg tabt næsten 3 kg fedt på maven. Kan man det… Nej ville være mit uholdbare svar. Men jo, for alle kan se det. Så det at have en i ringhjørnet har gjort, at jeg har rykket mig mere på 4 uger end de sidste mange år. Tak fordi du trods min ok erfaring har gjort en kæmpe forskel. 

-

Louise V. Pedersen – 23

 

Jeg startede et online forløb hos Michael Shipton for en måned siden og kan sagtens anbefale andre at gøre det. Mine mål var at tabe mig og få en større viden om sunde madvaner og korrekt træning og det har jeg helt bestemt gjort og fået. Mit forløb ved Michael har givet mig en ny tankegang om hvilken livstil jeg skal have, så jeg får en sundere og stærkere krop. Michael har været super hurtig til at svare ligegyldigt hvilket spørgsmål, man måtte komme med og han har været virkelig forstående. Michael har virkelig styr på tingene, hvilket har betydet meget for mig. Jeg kan som sagt helt sikkert anbefale Team-Shipton

-

Klik på billederne, for at zoom ind

Mia – 23

 

Jeg har nu færdiggjort et online kost- og træningsforløb hos Shipton-FITNESS og jeg vil sige, at jeg kan kun anbefale det. Han har så sindssygt godt styr på sine ting og er så fantastisk forstående og vejledende. Jeg har været så glad for, at jeg valgte lige nettop ham! Mine resultater er over al forventning og det samme har hans kost- og træningsplan været! At kunne få så meget støtte og opbakning i både de hårde perioder, hvor man har lyst til at give op, men også kl. 23 om aftenen, når man liiiiige har endnu et “dumt” spørgsmål, har været helt vildt dejligt og motiverede. Jeg vil, uden at blinke med sige, at Michael og Shipton-FITNESS er det bedste valg jeg længe har taget og ubetinget den bedste coach man kunne ønske sig!

-

Cecilie – 21

 

Da jeg startede mit forløb hos Michael, var det med et ønske om at tabe mig og få en stærkere krop. Nu en måned efter kan jeg kun være tilfreds. Jeg har tabt mig, jeg har fået nogle redskaber jeg kan bruge fremadrettet, jeg har fået en bevidsthed om de ting og de mængder jeg putter i munden og vigtigst af alt, har jeg lært mere om mig selv, mine styrker og svagheder. Michael er der med gode råd, peptalk og opmuntrende ord hvis man har brug for det. Han gør sit for at hjælpe en med at komme i mål, og har bare en kanon indstilling til alt. Jeg er ikke i tvivl om, hvem jeg tager fat i, næste gang jeg skal bruge et skub i den rigtige retning.

-

Sandra

Sandra – 18

 

Jeg startede hos Michael Shipton for nogle måneder siden. Mit mål var at få mere muskelmasse på. Jeg har opnået en hel del resultater, siden jeg har været under hans vinger. Han har motiveret mig når mit selvtillid har været i 0. Jeg kan varmt anbefale Michael Shipton
– Sandra

-

Cecilie – 20

 

Efter flere måneders forløb hos Michael har jeg lært en masse. Jeg har fået ny viden om sunde madvaner, madportioner, nye træningsøvelser og spændende alternativer til diverse øvelser, hvis nogle specifikke øvelser ikke fungerer for én. Michael har igennem hele forløbet været super motiverende og hjulpet med at holde humøret højt, når usunde madvalg har været fristende, eller hvis kropslige skavanker har været en forhindring i forhold til træningen. Én af de ting, jeg især har været taknemlig for ved at have valgt Michael som coach er hans hurtige tilbagemeldninger. På den måde føler man ikke, at man går igennem forløbet alene, da han er lige ved tasterne, hvis man mangler svar eller opbakning. Jeg vil til enhver tid anbefale Team-Shipton

-

Klik på billederne, for at zoom ind

Kasper28

Kasper – 28

 

Jeg har efterhånden kendt Michael i nogle år og har derfor set hvor dedikeret han er omkring sin egen træning. Jeg kan med hånden på hjertet sige at han er mindst ligeså dedikeret og engageret for at jeg skal nå mine fysiske mål. Hans kostplan og træningsprogram har givet mig fornyet motivation og resultaterne taler for sig selv. Vil helt klart anbefale ShiptonFitness til alle andre som ønsker klokkeklare resultater.

-

Andreas – 24

 

Jeg tog kontakt til Shipton på baggrund af manglende motivation, ønske om at stramme op og samtidig øge min vægt. Det må siges at være lykkedes. Jeg har indtil nu smidt 4% fedt og samtidig øget min vægt med 3 kg. Jeg har valgt at forsætte samarbejdet med Shipton eftersom han er en coach i særklasse. Hvis jeg har haft behov for justeringer i mine programmer har han sørget for det inden for få timer. Han kan klart anbefales.

-

Kathrine Blem – 27

 

Jeg tog kontakt til Shipton efter mange mislykkedes slankekure. Vi fik en fin dialog omkring mine ønsker, mål og forventninger hvorefter Shipton lavede en skræddersyet kostplan og træningsprogram. Allerede efter den første uge var der fremgang! På kun 4 uger, har jeg blandt andet tabt 8 kg, 11 cm om maven og 5,5 cm om taljen. Jeg er slet ikke færdig med min nye livsstil – jeg er blevet vild med den. Takket være Shiptons hjælp, støtte og motivation hele vejen igennem, har jeg opnået disse flotte resultater. Han har ikke kun været der for mig men han har givet mig min selvtillid og selvværd tilbage. Jeg vil til enhver tid anbetale Shipton-fitness til andre, som vil opnå resultater. Tak for dig. Mvh Kathrine

-

Julie Randorf
 

-

Klik på billederne, for at zoom ind

Nicole – 22

 

Jeg tog kontakt til Shipton Fitness, efter at have fulgt ham på diverse medier i en længere periode. Vi tog en snak om mine mål og hvad han kunne gøre for mig, og jeg besluttede at starte et forløb op hos ham. Jeg har før haft andre coaches med forskellige baggrunde, og andre mål. Men jeg føler at Michael møder mig på mit niveau, engagere sig virkelig for sine klienter og så er han tålmodig. Han er motiverende, og får dig altid op på hesten igen hvis du har tabt tråden en smule. Jeg har kun positive ting at sige om mit forløb hos Shipton Fitness.

-

Mette – 20

Jeg har været utroligt glad for at gå ved Shipton. Jeg tog kontakt til ham, for at øge min muskelmasse og jeg må sige, at jeg sagtens kunne se forskel, under forløbet med ham.
Han er en utroligt dygtig coach, og tager sig virkelig tid til en, hvilket jeg synes har været utroligt skønt. Hvis manønskede noget nyt mad på kostplanen eller nye øvelser til træning, var han hurtig til at ændre i det, så manselv blev 100% tilfreds.
Han skal have kæmpe ros for altid og være god til at svare tilbage, uanset hvornår manskriver til ham. Derudover har det været utroligt dejligt, at han altid har tilbudt en snak, hvis manhavde brug for det. Han tænker virkelig på sine klienter, og hvordan de går rundt og har det. Så alt handler ikke kun om træning når mangår ved ham.
Jeg vil klart anbefale ham til andre, som går og ønsker sig en coach, som er enormt dygtig, men samtidig også bruger sin tid på at høre klientens behov og ønsker.
Han skal have kæmpe ros herfra.

-

Christian – 25

 

Jeg har snart været ved Shipton-FITNESS i 8 uger og mit mål var at få noget mere muskelmasse på kroppen. Jeg startede på 84 kg og er nu på 89.2 kg, ud over det er min fedtprocent gået fra 14.5 % til nu at være på omkring 10 %. Resultaterne taler jo selvfølgelig for sig selv, men for mig var det også vigtigt at min træningscoach og jeg havede en god kemi, og Michael er utrolig nem at snakke med, og han siger tingene som de er, og har man spørgsmål så kommer der altid, et hurtigt og uddybende svar. Det er en fornøjelse at have en coach der virkelig brænder for det han laver.

-

Birgitte – 29

 

Jeg har været rigtig glad for at jeg gik i gang med mit “nye liv” med hjælp fra Shipton-FITNESS.. Der var god hjælp, opbakning og forståelse for at alle ikke er elite atleter.. Følger man programmet så skal man nok nå i mål! Jeg er fuldt ud tilfreds med mit forløb.. Med venlig hilsen Birgitte

-

Simon24

Simon – 24

 

Jeg tog kontakt til Shipton fitness, fordi jeg manglede nogen at støtte mig op af og for at smide nogle kilo. Dette lykkedes virkelig godt! Jeg har smidt 4% fedt og over 30cm på 4 uger hvilket jeg er super glad for og noget som jeg helt sikkert ikke kunne have gjort unden shipton’s støtte og opbakning! Jeg vil anbefale Shipton til alle som skal have et skub til at komme igang for det kan han virkelig hjælpe en med og så står han ALTID klar til at hjælpe, også på de små spørgsmål!

-

Erik Frøstrup – 47

 

Har som 47-årig mand fået hjælp af Shipton fitness, i form af en kostplan og et træningsprogram.
Det har været og er en fantastisk oplevelse, den profesionelle og dedikerede hjælp og støtte man modtager som klient er uden sidestykke.
Han forstår at lave noget, der er skræddersyet og der virker(hvis man gør som han siger) han ved hvad han taler om og han forstår at motivere en.
Jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger og sige at det her virker.

-